1. Je bent hier:
  2. home
  3. verslagen loopgroep
  4. laatste-bostraining-2018

Laatste bostraining 2018

Door: Rene Noorbergen

Donderdag 29 Augustus was het alweer tijd voor de laatste bostraining van 2018. Door de vroeger invallen van de duisternis verhuizen we de trainingen op Donderdag weer naar 'Op en Rond De Baan'. Tijd dus voor een goede alternatieve training als seizoensafsluiting!

En tsja ...als je aan Walter vraagt om een leuke training te organiseren, dan weet je ook dat het leuk, uitdagend, competatief, en gezellig wordt!
De Editie 2018 voldeed dan ook zeker aan al deze voorwaarden!

Dit keer was het tijd voor een nieuwe versie van “zoek de brug en loop lekker door het bos”. Met (slechts) 26 lopers opgedeeld in groepen, was het de opdracht om met behulp van een kleurenkaart van het bos, de nummers van 6 bruggen te achterhalen.  En dat kan je traditioneel/klassiek doen, van 1 t/m 6, maar mijn groep was recalcitrant en wilde ook niet achter de meute aan gaan lopen, maar het “zelf”  uitvogelen ....

Tja, dat je dan misschien de meeste kilometers loopt, en omdat we ook als laatste gestart waren, als laatste klaar bent......... Wat dan wel gerustellend was, was dat zowel Peter als Walter, mij maar even gingen bellen om te horen waar we uithingen. Jammer alleen dat de geleende telefoon van Peter niet werkte, want dat telefoontje bereikte mij niet ...

Desalniettemin was het volop genieten van een leuk parkoers door het oh zo fijne Amsterdamse Bos, waar we weer 5 maanden getraind hebben.
Jammer dat het dus weer 7 maanden duurt voordat we er weer als training op de donderdag terugkeren ;-)

Complimenten voor Walter, het was zeer geslaagd! 

Het success werd nog eens versterkt door de “after-party” bij Albina. Tja als je daar ruim 20x langs gereden bent, waarom dan niet even een collingdown op het terras, onder het genot van een drankje en een bitterbal.

Het wordt vast weer heel uitdagend op de donderdagen in de winterperiode. Wij trainers zijn er in ieder geval al mee bezig om jullie “door de winter heen te helpen”. Kom dus ook eens op de donderdag!!!