2. home
  3. verslagen jeugd
  4. atletiek-klub-uithoorn-verslagen-jeugd

Snelle tijden in Utrecht!

Op vrijdag 2 september vond in Utrecht alweer de laatste wedstrijd van het Track Meeting circuit plaats. Een aantal AKU-atleten pakten deze gelegenheid aan om aan het eind van het seizoen nog een snelle tijd proberen neer te zetten.

AKU / TDR-atleten Bram Anderiessen en Lotte Krause wilden hun geluk eens beproeven op de langere afstand en kwamen voor de verandering uit op de 5.000m. voor Bram was dit zijn eerste 5.000m en had als doel gesteld om onder de 15 minuten te lopen. Hij slaagde hierin met vlag en wimpel, door de wedstrijd te winnen en te finishen in een nieuw PR van 14:57,64 min.

Ook Lotte had haar zinnen gezet op een verbetering van haar PR uit 2015 en ook zij slaagde hier ruimschoots in door te finishen in een tijd van 16:37,07 min, 11 seconden onder haar oude PR.

In dezelfde serie liep B-junior en AKU talent Loek Janmaat ook een prima race en ook hij finishte in een PR tijd van 16:10,97 min.