1. Je bent hier:
  2. home
  3. verslagen specials
  4. specials-zilveren-turfloop-2021

Specials weer aan de start!

Deze week kwamen bijna 70 atleten, medewerkers en loopmaatjes met elkaar in beweging tijdens de Zilveren Turfloop.

Helaas heeft de organisatie van de Zilverenturfloop moeten besluiten de GeZZinsloop en de Specialrun uit te stellen. Om het toch mogelijk te maken voor onze atleten dat iedereen de wedstrijd kon lopen hebben we, in samenwerking met de organisatie van de Zilveren Turfloop en uiteraard de AKU, de Specialrun laten plaatsvinden op onze eigen atletiekbaan.

Het was onze eerste wedstrijd met als speaker onze eigen René, vlaggen én medaille voor alle lopers. De lopers hebben 3 rondjes op de baan gelopen, in totaal 1200 meter. Dat iedere week hard wordt getraind was goed te merken, er werden mooie tijden gelopen!

Zondag 7 november stonden onze atleten aan de start voor de Zilveren Turfloop, voor de 5 km loop van het Zorg en Zekerheid Circuit. Dit keer met speaker Teun, vlaggen en wéér een medaille! Het was een mooi gezicht om zoveel OTT lopers, begeleiders en loopmaatjes als oranje vlek te zien starten.

De wedstrijd begon goed, lekker in het zonnetje. Halverwege de wedstrijd begon het flink te regenen, maar opgeven was voor niemand een optie en iedereen is gefinisht. De uitslagen en tijden staan op de website van het Zorg en Zekerheidcircuit.

Uitslagen Specials Zorg en Zekerheid Circuit

Als je wilt weten welke mooie tijd je gelopen hebt, kan je dat daar terugvinden.

Het was weer een feestje!
We zijn zo trots op deze atleten en de loopmaatjes.