1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. zz circuit gaat virtueel!...

Nieuws algemeen 09-11-2020

ZZ Circuit gaat virtueel!

Een virtueel loopcircuit, uniek in Nederland!

Bewegen is belangrijk én gezond. Voor veel mensen is het zelfs een belangrijk deel van hun leven. Blijft bewegen in de huidige tijd, met aangescherpte Coronamaatregelen, beperkt tot een standaard training of wandeling?

Dan hebben wij goed nieuws: het Zorg en Zekerheid Circuit presenteert samen met de hoofdsponsor en de lokale verenigingen: het Virtuele ZZ Circuit.

De inschrijving is geopend!

Er zijn al veel virtual runs om aan deel te nemen, maar een virtueel (hard)loopcircuit is uniek in Nederland. Het Virtuele ZZ Circuit bestaat uit acht virtuele lopen van november 2020 tot mei 2021 waar iedereen aan mee kan doen!

Met de speciaal hiervoor ontwikkelde app wordt het nog makkelijker om de gekozen afstand per loop af te leggen. Per virtuele loop krijg je 16 dagen de tijd om een afstand af te leggen. Dit kan geheel op eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. En je kunt de afstand naast hardlopen ook lekker wandelen.

Met ons Virtuele ZZ Circuit motiveren we iedereen om in beweging te blijven.
Even naar buiten om te bewegen kan (bijna) altijd en is essentieel voor onze fysieke en mentale gezondheid!Als beloning ontvangen de lopers een medaille na elke gelopen afstand. Doe je minimaal zes keer mee? Dan krijg je traditiegetrouw een speciaal herinneringsshirt.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent het Virtuele ZZ Circuit en de inschrijfmogelijkheden, kijk dan op www.zorgenzekerheidcircuit.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Of bekijk de Lopenkalender Virtueel ZZ Circuit en schrijf je direct in!