1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. meld je aan voor de kooyman polderloop e...

Nieuws algemeen 20-06-2023

Meld je aan voor de Kooyman Polderloop en de Teambattle!

Meld je aan voor de Kooyman Polderloop en de teambattle

Donderdag 3 augustus gaat het weer gebeuren, de Kooyman Polderloop, hét loopevenement in de zomer in deze regio. De Kooyman Polderloop is al vele jaren een begrip in het loopcircuit in de regio. De loop mag zich altijd in een grote belangstelling verheugen van lopers van alle leeftijden. Naast een grote groep kinderen van 3 t/m 11 jaar voor de kidsrun (gemiddeld 200 deelnemers) meer dan 50 specials voor de G-run en staan er 500 à 600 lopers aan de start van de 4 en 10 kilometer. De Kooyman Polderloop is als vanouds onderdeel van het Polderfeest, georganiseerd door het Kwakelse feestcomité, dat dit jaar plaatsvindt woensdag 2 t/m zondag 6 augustus.

De organisatie van de loop die dit jaar voor de 35e keer wordt gehouden is in gezamenlijke handen van de Atletiek Klub Uithoorn, AKU en het Feestcomité de Kwakel.

Teambattle

Naast de individuele deelname aan de Kooyman Polderloop is er de mogelijkheid om als lid van een team bij de afstand van 10 km deel te nemen  aan de zgn. ‘Teambattle’. Vorig jaar was de teambattle voor het eerst in het programma opgenomen en dat was direkt een succes, 13 teams namen deel aan de battle. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De tijden van de 4 eerstaankomenden van een team worden opgeteld. Voor de 3 snelste teams ligt er een mooie prijs in de vorm van een barbecuepakket van de plaatselijke slager klaar en de poedelprijs voor het laatste team is een schaal met lekkere hapjes.

Als lid van een team meld je je individueel aan via www.inschrijven.nl, het team meldt zich aan bij de organisatie via kooymanpolderloop@gmail.com. Aan deelname als team zijn geen extra kosten verbonden.

Wie kunnen meedoen aan de Teambattle?: een groep vrienden/vriendinnen/buren, een sportteam van een vereniging, een bedrijfsteam, ouders en leerkrachten van een school, etc.

 

Schrijf je nu al in

Alle deelnemers lopen met een startnummer met een chip daarin verwerkt. Dat betekent dat de tijd van iedereen direkt wordt geregistreerd

De organisatie vraagt de deelnemers, zowel voor de G-run, de kidsrun en de langere afstanden, om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven via https://inschrijven.nl/form/2023080301144-nl. Dat kan tot en met 1 augustus.

Nainschrijving is op de dag van de loop wel mogelijk.

 

Inschrijfgeld

1,2km:               €1,- ,    bij nainschrijving €2,-

1,2 km G-run: €2,50 , bij nainschrijving €3,-

4 km:               €5,- ,    bij nainschrijving €6,-

10 km:             €6,- ,    bij nainschrijving €7,-

 

Programma:
18.30 uur - Start1.2 km G-Run Specials
18:45 uur - Start1.2 km Kidsrun t/m 8 jaar
19.00 uur - Start1.2 km Kidsrun 9 t/m 12 jaar
19.15 uur - Start 4 km
20.00 uur - Start10 km
20:00+ uur - Na afloop muziek in de tent!

 

Prijzen en herinnering

Voor de deelnemers aan de G-run ligt een speciale medaille en een ijsje klaar.

 

Bij de kidsrun zijn er 2 categorieën, een voor de kinderen tot en met 8 jaar en een voor de groep van 9 t/m 12 jaar. Door de eerste 3 aankomende jongens en meisjes in beide categorieën kunnen er bekers verdiend worden. Alle kinderen krijgen aan de finish een mooie medaille en een ijsje.

 

Voor de eerste 3 aankomende dames en heren bij de 4 km liggen er mooie bekers aan de finish en voor alle deelnemers een leuke herinnering.

 

Voor de eerste 10 aankomenden bij de dames en de heren op  de 10 km zijn er waardebonnen beschikbaar die bij de sportzaak kunnen worden besteed en voor alle deelnemers een leuke herinnering.

 

Waardevolle spullen kunnen in bewaring worden gegeven.

 

Voor elke 100e deelnemer bij de 4 en 10 kilometer is een heerlijke taart van de plaatselijke bakker beschikbaar en ook de 1e Kwakelse vrouw en man op de 10 kilometer kan een taart ophalen

 

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Jos Lakerveld (AKU), 06 57036868, jostineke8@gmail.com.