1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. meer dan 200 kinderen aan de start bij k...

Nieuws jeugd 16-07-2019

Meer dan 200 kinderen aan de start bij Kooijman Polderloop

In de afgelopen jaren is de Kinderloop over 1 kilometer een speciaal evenement op zich geworden als onderdeel van de Kooijman Polderloop. Meer dan 200 kinderen van 3 tot en met 11 jaar staan aan de start van de 1 kilometer en na het startschot vertrekken zij, vaak ondersteund door  ouders en/of oma en opa, richting de Kuil en het Egeltjesbos, in een lang en kleurrijk lint.
Er staat ook altijd een grote groep toeschouwers bij de start en langs het parcours om de kinderen aan te moedigen.

Start en inschrijven
Dit jaar wordt de Kooyman Polderloop gehouden op donderdag 1 augustus. Inschrijven kan vanaf 18.00 uur in de grote Feesttent op het evenemententerrein in de Kwakel.
Het is zaak om op tijd naar de tent te komen om het inschrijfformulier in te vullen, het startnummer op te doen, veters te strikken, etc.
De vele vrijwilligers van het Feestcomité De Kwakel en atletiekvereniging AKU zitten klaar om alle inschrijvingen te verwerken, maar zij hebben wel tijd nodig om alles goed te regelen en kunnen niet op het laatste moment nog een grote groep inschrijven.
De start van de 1 kilometer is 19.00 uur.

Herinnering
Als je over de finish komt, krijg je een mooie medaille als beloning voor de prestatie die je hebt geleverd.
Ook krijgt elke elke deelnemer aan de 1 km Kinderloop dit jaar een heerlijk raketijsje, zonder lange wachtrij om je ijsje in ontvangst te nemen.