1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. grote clubactie door jeugd heeft geweldi...

Nieuws algemeen 22-12-2021

Grote Clubactie door jeugd heeft geweldige opbrengst

Maandag 13 december na de middagtraining verzamelden alle jeugdleden zich voor het clubhuis. Daar werd bekend gemaakt dat de Grote Clubactie, waar zij loten voor hadden verkocht, het geweldige bedrag van 4.751,64 euro heeft opgebracht voor AKU.

We mogen als vereniging ontzettend trots zijn op onze jeugd en voorzitter Wim Verlaan bedankte alle kinderen voor dit geweldige resultaat. De drie top lotenverkopers kregen een speciale prijs waarmee ze iets actiefs kunnen doen. Zij staan hier naast elkaar op de AKU bank voor de erefoto. Alle kinderen die 10- of meer loten hadden verkocht kregen allen een frisbee en een bidon.

De opbrengst van de actie wordt besteed aan trainingsjacks voor alle trainers en trainingsmateriaal. Daarnaast wordt een deel wordt gereserveerd voor de toekomstige aanschaf van een hoogspringmat.

Petra en Anouk werden extra bedankt voor de organisatie van de Grote Clubactie bij AKU en vooral voor de manier waarop zij onze jeugd steeds enthousiast hebben ondersteund en gestimuleerd om loten te verkopen.