1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. deen: spaaractie voor aku...

Nieuws algemeen 13-08-2020

DEEN: Spaaractie voor AKU

Dit jaar organiseert Supermarkt Deen Uithoorn uit de Legmeer weer een spaaractie.

Van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september kunnen we bij elke 10 euro muntjes sparen. Deze muntjes lever je in de winkel in bij een zuil . In totaal zijn er 5 verenigingen die mee mogen doen en valt er 5.000,- euro te verdelen onder deze verenigingen uit Uithoorn.

Wij zouden dit geld goed kunnen gebruiken voor een nieuwe hoogspringmat, nieuwe werpmaterialen voor de jeugd, extra materialen voor in het krachthonk. We hopen dat wij zoveel mogelijk muntjes kunnen sparen voor de AKU, zodat we veel nieuwe materialen kunnen aanschaffen.

Dus kom boodschappen doen bij DEEN Uithoorn, ken je familie, vrienden of collega’s die boodschappen doen bij DEEN, vraag hen dan om ook te sparen voor de AKU.

Vanaf volgende week starten de middelbare scholen weer, vraag je vrienden om hun muntjes in te leveren voor de AKU.
Woon je niet in Uithoorn, maar doen jullie wel boodschappen bij DEEN in bijv Aalsmeer? Neem de muntjes dan mee naar de training, lever ze in bij de trainer en wij zorgen ervoor dat ze bij DEEN Uithoorn worden ingeleverd.

Helaas mogen we dit jaar niet fysiek aanwezig zijn in DEEN Uithoorn om het sparen voor de AKU te promoten, vandaar dat we het via deze manier doen.