1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. de rabobank clubsupport actie 2020...

Nieuws algemeen 06-10-2020

De Rabobank ClubSupport actie 2020

Wil JIJ doneren en donaties verdienen voor de AKU- Clubkas?

Kun JIJ je vrienden en kennis activeren voor de Rabobank ClubSupport Actie?

Ieder jaar geeft Rabobank een deel van de winst terug aan de maatschappij via de Rabobank ClubSupport Actie. Als lid van de Rabobank regio Schiphol heb je een belangrijke stem welke verenigingen een geldbedrag krijgen.
Als lid van de Rabobank regio Schiphol kun je namelijk stemmen op je favoriete vereniging. Ook dit jaar heeft Rabobank regio Schiphol een aanzienlijk bedrag beschikbaar gesteld.

Ben jij lid van de Rabobank regio Schiphol, dan krijg je of heb je inmiddels een uitnodiging gekregen om te stemmen op je favoriete vereniging. De afgelopen jaren heeft AKU via deze actie een mooi bedrag ontvangen en ook dit jaar vragen wij alle leden van AKU om hun stem te geven aan onze groeiende club. Daarnaast mag je ook al je familieleden, collega’s en kennissen vragen hun stem uit te brengen voor AKU. Hoe meer stemmen op AKU worden uitgebracht, des te meer geld ontvangt de club.

Je kunt je stem uitbrengen en stemmen laten uitbrengen in de periode van 5 oktober t/m 25 oktober.

De donatie vanuit de Rabobank ClubSupport Actie wil AKU gebruiken voor de aanschaf van een hoogspringmat en/of een net voor de discuskooi, de optimalisatie van het trainingsprogramma voor de G-groep en verduurzaming van ons clubhuis. Met de donatie wil AKU bijdragen aan een duurzame-, energiezuinige- en gezonde samenleving.

Wil jij dit ook, stem dan op AKU!
Enne, delen van dit bericht mag altijd!