1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. aku clubkampioenschappen van 4 oktober g...

Nieuws algemeen 01-10-2020

AKU Clubkampioenschappen van 4 oktober gaan niet door

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

We wilden niets liever dan de AKU Clubkampioenschappen op a.s. zondag 4 oktober te vieren, voor velen de enige wedstrijd van het jaar. Maar met name in verband met de aangescherpte coronamaatregelen hebben we echter moeten besluiten om de wedstrijd niet door te laten gaan.

De AKU Clubkampioenschappen zijn een speciale dag voor jong en oud, waar jeugdige atleten in een wedstrijd kunnen laten zien waar ze voor getraind hebben en waar ouders en andere belangstellenden graag naar komen kijken. Nu er geen toeschouwers langs de kant mogen staan, zou een groot deel van de sfeer verloren gaan.

Daarnaast is de kantine gesloten en zou er bij de flinke regen, die voorspeld wordt, een probleem m.b.t. schuilen ontstaan.

Bovendien missen we een aantal vrijwilligers die, heel begrijpelijk, i.v.m. corona liever niet aanwezig zijn bij deze groepsactiviteit en ook ouders zouden deze keuze kunnen maken voor hun kinderen.

Kortom, voor de technische commissie en het bestuur voldoende redenen om de AKU Clubkampioenschappen te verplaatsen.

We hebben direct een nieuwe datum vastgesteld, 28 maart 2021, en dat betekent dat we volgend jaar 2x een clubkampioenschap organiseren.

Vriendelijke groet,
Technische commissie en bestuur