1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. 12 juni open dag...

Nieuws algemeen 31-05-2021

12 juni Open Dag

Atletiek Klub Uithoorn (AKU) organiseert op zaterdag 12 juni van 14.00-16.00 uur haar jaarlijkse Open Dag voor iedereen die kennis wil maken met atletiek.
Iedereen vanaf 6 jaar is welkom op de mooie atletiekaccommodatie van AKU op sportpark de Randhoorn.
Een groep enthousiaste trainers staat klaar om de deelnemers te coachen en uitleg te geven bij de verschillende atletiekonderdelen.

Circuitvorm
Om 14.00 uur wordt gestart met een warming-up, daarna volgt een programma waarbij in circuitvorm een aantal atletiekonderdelen wordt aangeboden.
Afhankelijk van de leeftijd zijn dit sprint, hordenlopen, verspringen en hoogspringen, balwerpen of kogelstoten.

Als je niet precies om 14.00 uur aanwezig kunt zijn, is dat niet zo erg. Het circuit wordt 2x aangeboden en als je later komt kun je direct aansluiten bij een van de onderdelen. Elk onderdeel duurt ongeveer een kwartier.

Kennismakingstrainingen
Als je deze eerste kennismaking en training leuk hebt gevonden, kun je tot de start van de zomervakantie gratis aan een aantal trainingen mee doen zodat je daarna zeker weet of je door wil gaan met atletiek of niet,  en of je lid van AKU wilt worden.
De trainingen voor de jeugd zijn, afhankelijk van de leeftijd op maandag- en vrijdagavond. Daarnaast zijn er en aantal specialistische trainingen op andere avonden en middagen.
Informatie over trainingen vind je op onderstaande pagina's:

Trainingstijden Jeugd

Trainingstijden Senioren

Trainingstijden Loopgroepen

Trainingstijden Specials

Ouders/begeleiders kunnen hun zoon/dochter naar de atletiekbaan brengen. De versoepelingen met betrekking tot de coronamaatregelen worden steeds groter maar het is nog onzeker of ouders ook daadwerkelijk langs de baan mogen staan om de verrichtingen van hun zoon/dochter te aanschouwen. U kunt er op vertrouwen dat er voldoende trainers aanwezig zijn om alle deelnemers goed te begeleiden. Daarnaast zal er iemand bij de entree van de atletiekbaan staan om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Als u van te voren al vragen heeft kunt u die stellen aan de technische commissie , technische-commissie@aku-uithoorn.nl

Je bent van harte welkom bij Atletiek Klub Uithoorn!