1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. loopclinic bij aku ter voorbereiding op ...

Nieuws algemeen 18-04-2019

Loopclinic bij AKU ter voorbereiding op de Kooyman Polderloop 2019

Donderdag 9 mei gaat er bij atletiekvereniging AKU weer een loopclinic weer van start ter voorbereiding op de Kooyman Polderloop.
De Kooyman Polderloop, die AKU in samenwerking met Feestcomité de Kwakel organiseert, wordt dit jaar op 1 augustus gehouden.

Gedurende 13 weken kan elke enthousiaste loper zich voorbereiden op een van de afstanden die gelopen wordt tijdens de Kooyman Polderloop: 4 km of 10 km.
De clinic is bedoeld voor geoefende lopers en voor mensen met geen of weinig loopervaring. Ook zonder loopervaring kan je in 13 weken trainen zover komen dat je in staat bent kilometer 4 kilometer af te leggen.
Gekwalificeerde trainers staan klaar om je op een verantwoorde manier zonder blessures klaar te stomen. Naast het opbouwen van conditie wordt er aandacht besteed aan lenigheid, coördinatie, kracht. Loopscholing staat centraal bij de trainingen. Tevens krijg je adviezen en informatie over voeding, voorkomen van blessures en goed schoeisel.
Je kunt uiteraard ook aan de clinic deelnemen als je niet aan de Kooyman Polderloop kunt deelnemen.
Naast de donderdag is het ook mogelijk om op dinsdag bij AKU te trainen en kun je met een schema van een van de trainers ook in het weekend extra trainen.

Tijden en kosten
Start op donderdag 9 mei
Aanvang training is 19.30u.
Locatie is de atletiekbaan van AKU op sportpark Randhoorn
De kosten van de clinic bedragen € 65,-. Dit is inclusief een mooie herinnering en een gratis startbewijs voor de Kooyman Polderloop.

Informatie
Over de clinic bij bij Rene Noorbergen,
rene.noorbergen@gmail.com, 06 55858584

Voorinschrijven voor de Polderloop
Je kunt je nu al inschrijven voor de Kooyman Polderloop via onderstaande link:

Inschrijven voor de Kooyman Polderloop 2019