1. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. bedrijven: onze sponsoren

Onze sponsoren

Kooyman BV

Kooyman BV uit De Kwakel is al vele jaren hoofdsponsor van de Kooyman Polderloop. Deze sponsoring wil Kooyman BV nog jaren voortzetten in goede harmonie en goede samenwerking. AKU is er blij mee!

Fonds Gehandicaptensport

Op 13 december 2016 hebben wij van Fonds Gehandicaptensport een subsidie ontvangen voor het doorontwikkelen en stimuleren van de G-loopgroep. 
Met de ontvangen subsidie kunnen we deelnemers behouden en nieuwe leden voor de G-loopgroep werven. Hiermee wordt een stabiel aanbod G-atletiek bij Atletiek Klub Uithoorn gerealiseerd. Met de subsidie van Fonds Gehandicaptensport wordt het opzetten van G-atletiek mogelijk gemaakt.

Klassewerk interieur

Klassewerk uit Aalsmeer is sinds een aantal jaren duidelijk aanwezig als hoofdsponsor van de Klassewerk Scholieren veldloop, als hoofdsponsor van Uithoorns Mooiste de Loop en als herinrichter van onze kantine.
Voor perfecte herinrichting van uw woonomgeving of bedrijfsruimte bent u beste af bij de interieur vakmensen van Klassewerk Aalsmeer!

Brood- en banketbakkerij Jan Westerbos & Mens

Bakker Westerbos, een warme bakker met hart voor zijn producten!
Om 02.00 uur nachts beginnen onze broodbakkers met het kneden van het deeg en om 05.00 uur komen de banketbakkers om de lekkerste gebakjes en taarten te maken zodat 's morgens al onze producten kers vers naar de klanten gaan.

Vorm & tekst Uithoorn, sinds 1986

Arie Bottinga van Vorm & tekst Uithoorn verzorgt voor AKU sinds 1992 de vormgeving en productie van posters, flyers, folders, spandoeken, medailles, bekers, vlaggen, kleding, oorkondes en wat er verder zoal nodig is.
Daarnaast is Arie Bottinga sinds 2014 een van de webbeheerders van AKU.

Intersport Duo Uithoorn

Intersport Duo Uithoorn is duidelijk aanwezig bij AKU door uitbreiding van de service op loopgebied. De keuze in loopschoenen is groot en ook op gebied van loopkleding is er veel moois om uit te kiezen. Intersport Duo Uithoorn is sinds 2016 subsponsor van de Kooyman Polderloop De Kwakel  en heeft zich ook als (bord)sponsor aan de klub verbonden.

Plexus

De sportfysiotherapeut van Plexus is 2 dagen per week aanwezig is om vragen over blessures te beantwoorden, adviezen te geven over het verhelpen van een blessure en het voorkomen of verergeren van een blessure. 

Administratiekantoor Klaas Kleijn

Samenwerken staat centraal in de aanpak van onze administratieve diensten. Vanaf 2004 werken wij vanuit ons kantoor in Mijdrecht en verzorgen wij administraties, jaarstukken, belastingaangiften, salarisadministraties en geven wij financieel en fiscaal advies.

Nieuwendijk Uithoorn

Nieuwendijk Uithoorn ondersteunt Uithoorns Mooiste de Loop al vele jaren door het uitlenen van de benodigde auto's op de wedstrijddag zelf. Een waardevolle sponsoring die erg wordt gewaardeerd.

Slagerij Heemskerk

Slagerij Marcel Heemskerk noemt zich graag een vol ambachtelijk bedrijf, want "onze kracht ligt in het ambachtelijk zijn. Dit houdt in dat wij een boerderij beheren. Veel van ons vee komt van deze boerderij. Zowel koeien, kalveren als lammeren. Ons varkensvlees komt van IKB-gecertificeerde bedrijven."

AH Jos van den Berg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam turpis. Nullam lobortis cursus nulla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Cras facilisis rhoncus ante. In ut neque.

Anteagroup

Anteagroup (voorheen Oranjewoud)  heeft onze fraaie atletiekbaan aangelegd en is vanaf onze verstiging op Sportpark Randhoorn sponsor.

Eijk & Veld Kwaliteitslagerij

Eijk en Veld Kwaliteitslagerij uit De Kwakel sponsort de Kooyman Polderloop en heeft een prachtig bord langs de baan.

Endurosportz

Endurosportz is leverancier van Powerbar en sponsort daarmee de Kooyman Polderloop.

Assurantie- & Advies centrum Oosterveer

Het bord van Oosterveer hangt vanaf het begin langs de baan. Oosterveer is een trouwe sponsor waar wij blij mee zijn.

Poldersport De Kwakel

Voor alle sportieve groep activiteiten is Poldersport De Kwakel het juiste adres. Van beginner en ervaren bikkel blijft het sporten bij Poldersport een uitdaging. En dat is te merken aan de drukte het jaar.
Een bezoek waard!

Runnersworld Haarlem

Met hardlopen als specialiteit is Runnerworld Haarlem HET adres voor goed advies over loop uitrusting.
Runnersworld Haarlem is al ruim 20 jaar sponsor van Uithoorns Mooiste de Loop.

Silverstar Agencies

Silverstart Agencies uit Amsterdam ondersteunt Uithoorns Mooiste de Loop sinds vele jaren.

Takii Europe B.V.

Takii Europe B.V is kweker van bloemzaden en groentezaden voor de professionele markt. Takii ondersteunt de Kooyman Polderloop De Kwakel.

VCK logistics

VKC logistics (voorheen Waterland) ondersteunt Uithoorns Mooiste de Loop sinds vele jaren.