1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. agenda
  4. run into the new year...

Agenda loopgroep 03-01-2019

Run into the New Year

Donderdag 3 Januari is de eerste trainingsavond van 2019 ! MAAR, dan willen we jullie graag uitnodigen voor een NIEUWJAARSBIJEENKOMST. Dus in plaats van in je sportkleding, kom je gewoon in je vrijetijdskleding, of iets wat je zelf leuk vindt, en gaan we proosten op het nieuwe jaar, de plannen voor 2019 toelichten,
maar vooral gezellig sociaal trainen, binnen, ipv rondjes rennen op de baan.

Het verzoek is wel, omdat andere groepen wel willen trainen, om tussen 19:20 en 19:30 naar het Klokhuis te komen, ivm een “ speciale entree” !
(Eigenlijk dus dezelfde tijd als je al gewend bent om naar de training te komen)

KOMT ALLEN !!!!

In verband met deze avond wil ik jullie vragen de komende dagen alle glazen potten of potjes van groente, appelmoes etc te bewaren, en die zsm bij mij in het Klokhuis af te leveren. Graag wel schoongemaakt, dus niet me de restanten er nog in. De deksel heb ik niet nodig!

Het jaar is weer voorbij gevlogen, en met de komende feestdagen voor de boeg, de daarbij behorende eindejaarsdrukte, zien we jou misschien niet meer voor de 3e januari. Daarom nu alvast hele prettige feestdagen, geniet van alles en iedereen om je heen, wees voorzichtig met vuurwerk, en tot gauw.

Namens de trainers, en de organsiatie van de Nieuwjaarsbijeenkomst,