1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. agenda
  4. zzcircuit - omloop van noordwijkerhout...

Agenda loopgroep 28-04-2019

ZZCircuit - Omloop van Noordwijkerhout

Ieder jaar nemen weer duizenden hardlopers met plezier deel aan de lopen van het Zorg en Zekerheid circuit , een circuit van aantal zeer mooie lopen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht waar ieder jaar weer veel AKUer aan meedoen.

Op 4 november a.s. start het 24e seizoen! Als loper kan je kiezen aan een loop mee te doen, meerdere of gewoon het hele circuit! 

Ook dit jaar starten alle lopen om 11.00 uur. De inschrijfgelden voor de circuitdeelnemers zijn – ongeacht de afstand - € 30,- bij de voorinschrijving en € 35,- bij de na inschrijving. Alle losse lopers betalen nu € 7,- voor deelname. Deelname als circuitloper blijft op deze manier ontzettend voordelig, zeker als je in ogenschouw neemt wat je daarvoor allemaal krijgt.

Vanaf 1 september 2018 kan je je online voorinschrijven voor het 24e seizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit. Je ontvangt startnummers, chip en functionele hardloopshirt tijdens de eerste loop in Mijdrecht. Online inschrijven kan tot 30 oktober. Daarna kan het via een aantal winkels (zie https://www.hetcircuit.net/circuit/inschrijving) of op de dag zelf!