1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. agenda
  4. start nieuwe hardloopclinic op 1 novembe...

Agenda algemeen 01-11-2018

Start nieuwe hardloopclinic op 1 november!

Op donderdag 1 november om 19.30 uur starten wij op de atletiekbaan van AKU opnieuw een Clinic voor beginnende lopers. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of ervaring. Gediplomeerde trainers zullen je helpen om sterker te worden en een betere conditie te krijgen.

Na een periode van 13 weken ben je zeker in staat om tijdens Uithoorns Mooiste de afstand van 5 kilometer te overbruggen en voor een aantal is de afstand van 10 kilometer haalbaar.
Deelname is inbegrepen, maar niet verplicht!

Gevorderde en meer ervaren lopers zijn uiteraard ook van harte welkom, zij kunnen direct aansluiten bij de reeds bestaande groepen. Naast de training op donderdag kun je in overleg met de trainers de mogelijkheid bespreken om op dinsdagavond bij AKU te trainen. Daarnaast krijg je ‘huiswerk’ mee voor een tweede training in het weekend.

Uithoorns Mooiste de Loop
Op een prestatie volgt een beloning. Dat is naast het aandenken dat je krijgt aan de finish van de loop zeker ook de voldoening over de geleverde prestatie. Naar deze loop werken we met zijn allen toe. Maar de allergrootste beloning krijg je in de vorm van een gezond en sterk lijf, meer energie en zelfvertrouwen.
De kosten voor deelname aan deze Clinic van 13 weken bedragen € 65,-, dat is inclusief een startbewijs voor Uithoorns Mooiste de Loop en een mooie herinnering.
Informatie over Uithoorns Mooiste de Loop is te vinden op www.uithoornsmooiste.nl en je kunt kontakt opnemen met Rene Noorbergen, rene.noorbergen@gmail.com